B14_Env1
B14_Env2
B14_Env3

Kaupungin komeimmilla kulmilla sijaitseva Bulevardi 14 elää ja hengittää Helsinkiä parhaimmillaan. Se on historiallinen arvo-osoite rakennustaiteellisesti merkittävässä korttelissa, puiston kupeessa, keskellä urbaania elämänmenoa, kaikki keskustan palvelut heti käden ulottuvilla.

Nr 01

Nauti cityelämästä

Bulevardi 14 on helmi upean urbaanissa miljöössä. Helsingin kauneimman puistokadun varrella sijaitsevaan komeaan uusrenessanssitaloon rakennettavissa asunnoissa eletään keskellä vireää kaupunkikulttuuria ja ainutlaatuista historiaa. Erinomaiset palvelut ja yhteydet tekevät arjestakin nautinnon.

Nr 02

Syö & juo

Bulevardi 14:n lähikortteleista löytyy trendikkäitä ravintoloita, kotoisia kahviloita ja aamiaispaikkoja sekä viinibaareja ja pubeja joka makuun. Olitpa sitten etnisten keittiöiden, kasvisten, fine diningin tai kotiruoan ystävä, enää ei tarvitse lähteä kotikulmia kauemmas.

Nr 03

Shoppaile

Bulevardi 14 on täydellinen osoite kivijalkaputiikkien ja urbaanin shoppailun ystävälle. Design District -korttelit ovat täynnä muoti- ja sisustusmyymälöitä, gallerioita, vintage-liikkeitä ja kirjakauppoja. Arkikin rullaa vaivatta, kun päivittäisostokset hoituvat kulman takana. Stockmannin tavaratalo ja Kampin ostoskeskus ovat kivenheiton päässä, ja monet alueen pienemmät marketit palvelevat yöhön asti.

Nr 04

Vaihda vapaalle

Kun kaipaat nähtävää ja koettavaa taiteen, designin, musiikin ja kaupunkikulttuurin saralla, Bulevardi 14 on loisto-osoite siihen. Näillä eläväisillä ja charmanteilla kulmilla tapahtuu koko ajan. Myös yökyöpeleille on tarjontaa riittämiin.

Nr 05

Puiston hurmaa

Bulevardi 14:ää reunustava Vanhankirkon puisto on kantakaupungin vihreä ja vireä sydän. Kaupunkilaisten oma olohuone, jonne kokoonnutaan piknikeille, tapahtumiin ja nautiskelemaan muuten vain. Historiallisesti arvokasta puistoa ympäröivät kadut ja korttelit elävät uutta kukoistuskautta, ja puiston laidalla sykkii kaupungin kuumin hotelli St. George leipomoineen, baareineen ja ravintoloineen.

Nr 06

Helppo liikkua

Bulevardi 14 sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että kaikkialle kävelee hetkessä. Raitiovaunupysäkki on talon vieressä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä, idästä kuin pohjoisestakin. Autopaikka löytyy valvotusta pysäköintihallista Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa.

 

Bulevardi 14:n asukkaille on varattu oma pysäköintihalli osoitteessa Uudenmaankatu 16. Tilavasta, lämpimästä ja turvallisesta hallista voi myös ostaa tai vuokrata ikioman autopaikan.

http://b14_parking-3
Cafe Ekberg
Café Succès
Kaffecentralen
Andante Coffee Shop
Brooklyn Café
Café Bar No 9
Bar Loose
Liberty or Death
Klaus K Hotel
Hotel Lilla Roberts
Kaarle XII
Brew Dog Helsinki
Punavuoren Ahven
Werner
Gaijin
Demo
Inari
Penny
Muru
Grön
Andrea
Pastor
Pastis
Savoy
Palace
Café Ekberg
Patisserie Teemu & Markus
Hotel St. George
Kanniston Leipomo
Rikhardinkadun kirjasto
Keskustakirjasto Oodi
Stockmannin tavaratalo
Forum Shopping Mall
Hietalahden kauppahalli
Kampin Keskus
G Livelab
Tavastia
Designmuseo
Amos-Rex
Ateneum
Sinebrychoffin taidemuseo
Nykytaiteen museo Kiasma
HAM
Galleria Sinne
Kaivopuisto
Vanhankirkonpuisto
Esplanadi
Sinebrychoffin puisto
Johanneksenpuisto
Tähtitorninvuorenpuisto
Helsingin päärautatieasema
Kampin Keskus / kaukoliikenteen terminaali
Pysäköinti Uudenmaankatu 16
Q-Park Erottaja

Kahvilat

Illanvietto

Ravintolat

Leipomot

Kirjastot

Ostokset

Kulttuuri

Puistot

Liikkuminen

Pysäköinti