vapaat asunnot

Tasokasta ja persoonallista asumista keskellä kaikkea.

Ylellisyyttä parhaimmillaan

Alla vapaat asunnot

A60

3mh+oh+k+rt+spa+2xterassi+2x vh+khh+kh+erill. wc

B44

Olohuonekeittiö+mh+työhuone+erill.wc+khh+kph+s+2xparveke

Bulevardi 14 – pala kauneinta Helsinkiä odottaa sinua.

Kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti merkittävässä Korppikotkan korttelissa sijaitseva Bulevardi 14 on arvo-osoite keskellä kaupunkia. Waldemar Aspelinin suunnittelema uusrenessanssitalo rakennettiin vuonna 1896 asuinkäyttöön. Talokaunotar onkin saanut todistaa paraatipaikalta Helsingin arkipäivää sekä kasvua kansainväliseksi kaupungiksi. Ajan henki on myös tuntunut talossa: 1900-luvun jälkipuoliskolla sen asunnot muutettiin toimistoiksi ja liiketiloiksi. Kaunis julkisivu on kuitenkin miltei entisellään, ja sisätiloista löytyy yhä lukuisia aikakaudelle tyypillisiä detaljeja.

Talo palautetaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa asunnoiksi.

Bulevardi 14 on talo täynnä tarinoita. 125-vuotismerkkipäivänsä kunniaksi tästä arvokiinteistöstä tulee taas ihmisten koti,kun suurin osa sen toimitiloista muutetaan asunnoiksi. Korkeat huoneet, upeat materiaalit, varustelutaso ja huolella mietityt ratkaisut täyttävät vaativimmankin ostajan toiveet. Talo uudistetaan menneen ajan henkeä kunnioittaen. Tunnelmaa ylläpitävät myös kivijalkaliiketilat, joissa toimivat laatutietoiset kotimaiset yrittäjät ovat tärkeä osa Bulevardi 14:n urbaania saagaa.

Elä tätä päivää upean historiallisessa urbaanissa miljöössä.

Miltä tuntuisi asua Helsingin kauneimman puistokadun varrella, Vanhan kirkkopuiston parhaassa kulmatalossa, josta avautuvat puistomaiset ja pariisilaishenkiset kaupunkinäkymät? Bulevardi 14 on talo, jonka ympärillä sykkivät putiikeistaan, ravintoloistaan ja gallerioistaan tunnetut design-korttelit, suosittu puisto, hulppea St. George -hotelli leipomoineen ja ravintoloineen sekä kaupunkilaisten rakastama Ekbergin klassikkokahvila. Myös Hietsun tori kauppahalleineen, meri ja keskustan palvelut ovat lähes kulman takana.

Helposti perille? Tule jalan, autolla tai ratikalla.

Bulevardi 14 sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että kaikkialle kävelee hetkessä. Raitiovaunupysäkki on vieressä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä, idästä kuin pohjoisestakin. Autopaikka löytyy valvotusta pysäköintihallista Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa.

Nauti cityelämästä

Bulevardi 14 on helmi upean urbaanissa miljöössä. Helsingin kauneimman puistokadun varrella sijaitsevaan komeaan uusrenessanssitaloon rakennettavissa asunnoissa eletään keskellä vireää kaupunkikulttuuria ja ainutlaatuista historiaa. Erinomaiset palvelut ja yhteydet tekevät arjestakin nautinnon.

Shoppaile

Bulevardi 14 on täydellinen osoite kivijalkaputiikkien ja urbaanin shoppailun ystävälle. Design District -korttelit ovat täynnä muoti- ja sisustusmyymälöitä, gallerioita, vintage-liikkeitä ja kirjakauppoja. Arkikin rullaa vaivatta, kun päivittäisostokset hoituvat kulman takana. Stockmannin tavaratalo ja Kampin ostoskeskus ovat kivenheiton päässä, ja monet alueen pienemmät marketit palvelevat yöhön asti.

Puiston hurmaa

Bulevardi 14:ää reunustava Vanhankirkon puisto on kantakaupungin vihreä ja vireä sydän. Kaupunkilaisten oma olohuone, jonne kokoonnutaan piknikeille, tapahtumiin ja nautiskelemaan muuten vain. Historiallisesti arvokasta puistoa ympäröivät kadut ja korttelit elävät uutta kukoistuskautta, ja puiston laidalla sykkii kaupungin kuumin hotelli St. George leipomoineen, baareineen ja ravintoloineen.

Syö & juo

Bulevardi 14:n lähikortteleista löytyy trendikkäitä ravintoloita, kotoisia kahviloita ja aamiaispaikkoja sekä viinibaareja ja pubeja joka makuun. Olitpa sitten etnisten keittiöiden, kasvisten, fine diningin tai kotiruoan ystävä, enää ei tarvitse lähteä kotikulmia kauemmas.

Vaihda vapaalle

Kun kaipaat nähtävää ja koettavaa taiteen, designin, musiikin ja kaupunkikulttuurin saralla, Bulevardi 14 on loisto-osoite siihen. Näillä eläväisillä ja charmanteilla kulmilla tapahtuu koko ajan. Myös yökyöpeleille on tarjontaa riittämiin.

Helppo liikkua

Bulevardi 14 sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että kaikkialle kävelee hetkessä. Raitiovaunupysäkki on talon vieressä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä, idästä kuin pohjoisestakin. Autopaikka löytyy valvotusta pysäköintihallista Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa.

Olisiko tässä unelmiesi koti?

Pyydä lisätietoa.

Soita tai laita viestiä jo tänään, kerromme mielellämme lisää Bulevardi 14:stä.

Valor LKV Päivystys (ei sms)

044 338 5555

Marko Pallas

+358 40 680 7753

Maunu Idänpään-Heikkilä

+358 40 636 1662

Timo Romakkaniemi

+358 440 845 845