Modernia asumista historiallisessa arvotalossa

Tänä päivänä Vanhankirkon puistoa ympäröivät historialliset talot sykkivät elämää, ja nyt on aika palauttaa elämä myös Bulevardi 14:ään! Talon toimitilat palautetaan asunnoiksi viimeisintä rakennustekniikkaa hyödyntäen: kaikkiin asuntoihin tulee lattialämmitys ja lattiaviilennys, joka toteutetaan kaukolämmöllä ja kaukokylmällä. Lisäksi isommat asunnot räätälöidään ostajien toiveiden pohjalta. Asunnot toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa – rakennuksen historiaa, alkuperäistä värimaailmaa sekä muita erityispiirteitä kunnioittaen. Taitokaari Oy:n vuosikymmenien kokemus vanhojen arvorakennusten uudistamisprojektien läpiviennistä tekee historiallisen arvoasunnon hankinnasta turvallista ja vaivatonta.

Asuntoja monesta kokoluokasta

Bulevardi 14:n toimitilat palautetaan alkuperäiseen loistoonsa asunnoiksi – pieteetillä ja talon henkeä kunnioittaen, hyödyntäen Taitokaaren vankkaa osaamista historiallisten rakennusten uudistamisesta. Vuonna 2014 laaditun rakennushistoriallisen selvityksen pohjalta asuinkäytössä alun perin olleeseen taloon rakennetaan noin 40 korkealaatuista 20–400 neliön huoneistoa. Rakennustyöt ovat käynnissä ja teknisesti modernisoidut, historiaa henkivät asunnot valmistuvat vuoden 2021 syksyllä, jolloin talo juhlii 125-vuotispäiväänsä. Myynti on nyt käynnissä, joten tartu unelmaasi ja pyydä lisätietoja!

Taitokaari Oy

Taitokaari Oy on yksityinen suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sekä Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa asuin- ja liikekiinteistöjen kehitykseen, jalostukseen, omistukseen, vuokraukseen, ostamiseen ja myymiseen. Pääasiallinen kiinnostuksemme kohde on asuntotuotantoon johtavat kehitysprojektit. Toimistomme ovat Helsingissä ja Tampereella.

Kaskimäenkatu 1
33900 TAMPERE

Puh: +358 3 357 9300 (vaihde)
Fax: +358 3 357 9350

taitokaari_logo